Szolgáltatások

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS ÉS ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉS

Minden bútortermék gyártása, belsőépítészeti munka teljesítése kivétel nélkül a készülő bútor kiviteli szempontjainak meghatározásával, és a rendelkezésre álló fizikai tér szemrevételezésével, felmérésével kezdődik!

A gyártási folyamat első fontos mozzanata a helyszíni felmérés, melynek során, a munka helyszínén rendelkezésre álló fizikai tér mérésére és berendezni kívánt helyiség, helyiségek adottságainak feltérképezésére kerül sor. A vizsgálatok és mérések kiterjednek a tervezett bútorok, belsőépítészeti munkák helyszínének, a munkaterületnek a megközelíthetőségére is, annak érdekében, hogy az elkészült szerkezetek probléma nélkül a rendeltetési helyükre juttathatóak és ott szakszerűen, biztonsággal beszerelhetőek legyenek!

A tervezés a gyártási folyamat legfontosabb, nélkülözhetetlen része!

A kivitelezési terv készítése során a megrendelőkkel szorosan együttműködve, a legapróbb részletekig megbeszéljük a tervezett bútor kiviteli szempontjait, az elénk tárt konkrét igények alapján. Galériánkat segítségképpen állítottuk össze! Célszerű minél több képet megtekinteni annak érdekében, hogy az igényfelmérés és a kiviteli egyeztetés során az érdeklődők, kollégáinknak képesek legyenek a konkrét igényeiket könnyedén, a lehető legpontosabban megfogalmazni.

A galériákban kiválasztott képekre, a képeken látható azonosító számuk alapján lehet hivatkozni.

A felmérést végző munkatársunk az egyeztetett kivitelezési szempontokat, továbbá mérési eredményeket adatlapon rögzíti, fotómelléklettel, szükség esetén videófelvétellel kiegészítve. Az adatok feldolgozását követően az érdeklődő számára összeállítunk egy előkalkulált árajánlatot, ami tartalmazza a munka teljesítésének várható határidejét, és amelyet elektronikus vagy postai úton 3-5 munkanapon belül részére továbbítunk!

A fent felsorolt szolgáltatások igénybevétele az érdeklődők részére, Budapest és vonzáskörzetében ingyenes. Vidéki érdeklődőinknek egyedi ajánlatot készítünk!

Érdeklődjön!

E-mail cím:
info@betyarbutor.hu

Telefonszám:
06308986603

FOGLALJON IDŐPONTOT

Naptár betöltése
-
Elérhető
 
-
Lefoglalva

SZÁMÍTÓGÉPES LÁTVÁNYTERVEZÉS

Bútoripari belsőépítészeti megbízások teljesítése során a készülő termék látvány terven történő ábrázolása kiemelt jelentőséggel bír mind a megrendelő, mind a megrendelés legyártásával megbízott vállalkozás számára. A látványterv bemutatja a készülő bútor illetve lakberendezési termék főbb jellemzőit. A megrendelő számára érthető módon jeleníti meg a tervezett  bútorzatot a rendeltetési helyén, mutatja be a rendelkezésre álló fizikai térben elfoglalt arányait. Felvett megrendeléseink mellékleteként, minden esetben készítünk egy fekete fehér 3D-s látványtervet, amely rögzíti a készülő termék főbb paramétereit. Készül háromdimenziós grafika az egy darabos megrendelésekről, de az összetett több darabból álló beépített bútorokról, belsőépítészeti megoldásokról is.

ÍRJON NEKÜNK

SZÁLLÍTÁS ÉS HELYSZÍNI SZERELÉS

Régi bútora szétszerelése, elszállítása. Új bútora kiszállítása és összeszerelése. (Lehet nem általunk előállított bútor termék is!)

Ha a fenti feladat vár Önre, akkor több kérdés miatt is fő a feje éppen.

 • A problémái ott kezdődnek, hogy ki fogja a régi bútort elszállítani?
 • Ha a szállítót már megtalálta, akkor vajon ki fog férni a bútor az ajtón? Ha régi bútora túl nagy, és a helyszínen szerelték össze valamikor rég, akkor bizony az elszállítás előtt szét is kell szerelni.
 • Ha a régi bútor már nem lesz útban, akkor jöhet az új bútor, amit ki kellene szállítani, és precízen össze is kellene szerelni. Ehhez hívni kellene egy jó asztalost, aki szét és összeszereli a bútorokat. Ha a bútorszerelés megvan, utána hívni kell egy jó bútorszállítót, aki elszállítja a régi bútorát és kiszállítja az újat.
 • Ha a bútorszerelő asztalost és a bútorszállítót is megtalálta, akkor nem biztos, hogy egy időben, vagy egy kicsit ráhagyva ráérnek. Ha pedig éppen ráérnek, akkor is előfordulhat, hogy mindez kb. 10 telefonhívást követően fog kiderülni. Ekkor még csak megszervezte a munkát, az elvégzése még hátravan.

Ha a szállítás és szerelés szervezésén már sikeresen túljutott, akkor máris jön a következő kérdés. „Mennyibe is fog ez nekem kerülni?”

 • Fizetni ugyanis lehet, hogy külön-külön kell. A régi bútor szétszereléséért és elszállításáért, majd új bútora kiszállításáért és összeszereléséért.
 • Ez pedig összeadva nagy kiadás lehet.

Biztosan érdekli, hogy hogyan tudná a szervezéssel járó vesződséget elkerülni, és költségeit csökkenteni?

Szállítás és bútorszerelés kedvező áron

Van megoldás a szállítás és a bútorszerelés hercehurcájának elkerülésére.

Érdemes olyan céget keresni, amelyik mindent le tud bonyolítani egyszerre. Miért jó ez Önnek?

 • Csak egy telefonhívásába kerül, és a régi bútor szétszerelve kikerül, az új bútorzat pedig a szállítás és a szakszerű bútor összeszerelés után bekerül otthonába, irodájába, üzletébe, a leszállított áru sérülése nélkül.
 • Nem kell felhívnia több szakembert, és a végösszeg is barátságosabb lesz. Jóval olcsóbb lesz a kétszeri szállítás valamint a szétszerelés és a bútor összeszerelés összköltsége, ha egy szolgáltatóval állapodik meg.

Mi ebben tudunk segíteni Önnek

 • Régi bútorát szétszereljük és elszállítjuk, új bútorát pedig a kiszállítás után összeszereljük.

Több mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött bátran ki merjük jelenteni, hogy ebben a szakmában nem tudnak újat mutatni nekünk.

 • Több ezer bútorszállításon vagyunk már túl.
 • Sok éven át Magyarország két nagyobb bútoráruház láncának szállítottunk, és szereltük a kiszállított bútorokat.
 • Több mint 25 éves bútorgyártói és szerelői működésünk alatt nagy tapasztalatra, és a mindeddig kifogástalan szolgáltatáshoz szükséges rutinra tettünk szert.

Bízza ránk a bútorszerelés és szállítás gondját!

 • szállítjuk régi használt és új bútorait
 • szét és összeszereljük bútorait, kárpitos bútorait
 • garantáljuk bútorai sérülésmentes és pontos szét és összeszerelését
 • zökkenőmentesen megoldjuk a felmerülő problémákat
 • profi módon szerelünk profi szerszámokkal
 • bútorszállítói teherautóink, tiszták, jól felszereltek

Kerülje el a bútorszállítással valamint régi bútora szétszerelésével és új bútora összeszerelésével kapcsolatos vesződséget, és a mesteremberekkel való huzakodást!

 • Hívjon bennünket!
 • Egy telefonjába kerül, és profin megoldjuk a szállítás mellett a bútorszerelést is, korrekt áron.

Szeretne még többet megtudni?

 • Bútorai szerelésével és szállításával kapcsolatosan bármilyen kérdéssel keressen bennünket!
 • 1 telefonhívás, és mindenben segítünk.

Szállítás díjai:

Budapest területén belül: 
Kiállási díj: 5.000 Ft+Áfa
Óránként 2 fős legénységgel (1 rakodó sofőr + 1 rakodó): 7.000 Ft + Áfa
továbbá,
Csak rakodó sofőr+ kisteherautó: 4.750 Ft/óra + Áfa

Vidékre költöztetés esetén:
Kiállási díj: 5.000 Ft+áfa                                                                   Óránként 2 fős legénységgel (1 rakodó sofőr + 1 rakodó): 7.000 Ft + Áfa                                                                             Csak rakodó sofőr+ kisteherautó: 4.750 Ft/óra + Áfa
Kilométerenként: 200 Ft / km+ autópálya díj.
Az óradíjat csak a fel és lerakodás idejére számítjuk fel.

Nagyobb megrendelés esetén egyedi árak.

Helyszíni szerelés díjai:

Budapest területén belül: 
Kiszállási díj: 5.000 Ft+Áfa
Óránként 2 fős szerelőcsapat (rakodó is): 9.500 Ft + Áfa
Óránként 3 fős szerelőcsapat (rakodó is): 14.250 Ft + Áfa
Csak szerelő  (rakodó is)+kisteherautó    : 4.750 Ft/óra + Áfa

Vidéki szerelés esetén:
Kiszállási díj: 5.000 Ft+áfa
Kilométerenként: 200 Ft+ Áfa / km
Óránként 2 fős szerelőcsapat (rakodó is): 9.500 Ft + Áfa
Óránként 3 fős szerelőcsapat (rakodó is): 14.250 Ft + Áfa
Csak egy fő szerelő  (rakodó is)                 : 4.750 Ft/óra + Áfa
Az óradíjat konkrétan csak a rakodás és szerelés idejére számítjuk fel.

Nagyobb megrendelés esetén egyedi árak.

ÍRJON NEKÜNK

ÉPÍTŐIPARI PARTNER VÁLLALKOZÁSOK

Amennyiben Ön építkezik vagy felújít, akkor az alább felsorolt építőipari vállalkozások között valószínűleg megtalálja azt a kivitelezőt, aki tud segíteni Önnek a felmerült szakipari munka olcsó, szakszerű elvégzésében. Az alábbi vállalkozások kapcsolati adatainak összegyűjtésével a közvetlen célunk, hogy segítsünk Önnek az építkezés mielőbbi, bonyodalmakat mellőző lebonyolításában. A listát folyamatosan bővítjük! Szíves elnézését kérjük, ha nem találta meg a megfelelő szakipari vállalkozót!

Esetleges észrevételeit kérjük, írja meg részünkre!

Babay Gábor - Budapest

Babay Gábor - Budapest

redőny - árnyékolástechnika
06303411662
gabor.babay@gmail.com
Szovák Zoltán-Budapest

Szovák Zoltán-Budapest

asztalos
06308986603
info@diszkontbutor.hu
www.betyarbutor.hu
Asztalos

Asztalos

asztalos
06308986603
info@diszkontbutor.hu
Asztalos

Asztalos

asztalos
06308986603
info@diszkontbutor.hu